bm-art@mts.rs
(021) 881-158
(021) 883-856
Close Menu

STAKLA ZA INDUSTRIJSKU ARMATURU Vodokazna (rezervna) stakla

Vodokazna stakla se proizvode kao refleksna i transparentna stakla od “ekstra tvrdog” bor-silikatnog stakla koji se naknadno termički obrađuju. Poseduju veliku mehaničku izdržljivost i izuzetno su otporna na alkalije, kiseline i vrelu vodu (unutar tehničkih karakteristika).

Do pritiska od 35 bar zasićene pare, refleksan stakla predstavljaju optimalno rešenje: ona su otporna na koroziju i omogućavaju potpuno jasno očitavanje. Refleksna stakla mogu se koristiti sa svim medijumima izuzev pare pri radnim uslovima do 400 bar ili temperaturama do 400 °C.

Za paru iznad 35 bar i u medijumima sa visokom ph vrednošću, transparentna stakla moraju biti zaštićena liskunom na strain koja je okrenuta ka medijumu.Transparentna stakla bi uvek trebalo da se izaberu za zagađeni, viskozni li korozivni medijum. U okviru datih radnih ograničenja mogu se koristiti za sve medijume izuzev pare pod pritiskom do 340 bar ili temperaturama do 400 °C


Sertifikati, diplome i priznanja

ISO sertifikat 9001:2015
ISO sertifikat 9001:2008
ISO sertifikat 9001:2000
Priznanje za nepovratni kanalizacioni ventil
Priznanje za ventil sa plovkom DN 1/2 "DO 4" PN 16
Povelja KGH
Medalja KGH
Povelja KGH

Reference

Ovo su samo neki od zadovoljnih klijenata sa kojima smo sarađivali i sa kojima još uvek sarađujemo.

Zanimljivosti


Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, ili želite dodatne informacije o našem proizvodnom programu, možete nas kontaktirati putem pošte, telefona, faxa ili e-maila.

Top