bm-art@mts.rs
(021) 881-158
(021) 883-856
Close Menu

REMONT INDUSTRIJSKIH ARMATURA

Naš program remonta industrijskih armatura zauzima sve značajnije mesto u našoj delatnosti, jer su naši kupci prepoznali izuzetno povoljnu mogućnost da za relativno mala sredstva remontom dođu do opreme koja je obnovljena i vraćena joj je nekadašnja funkcionalnost. Vrlo kvalitetno vršimo remont industrijske armature za paru, gas, vodu, naftne derivate, procesnu industriju i sl. i to od malih do najvećih veličina i pritiska od najmanjih do 450 bar-a.

Ono na čemu insistiramo jeste da kompletan remont obavljamo u prostorijama naše firme, jer jedino tako možemo garantovati ispravnost armature. Program remonta donosi uštede i do 60%, a remont se izvodi kvalitetno, u tim poslovima imamo dugogodišnje iskustvo i veoma zadovoljne kupce. Delovi ventila koji su u dobrom stanju se osvežavaju i ponovo ugrađuju, a delovi koji se ne mogu dalje koristiti zamenjuju se novim. Time se dobija proizvod za koji se ne može reći da je krpljenje, jer se radi o osveženom, obnovljenom proizvodu kojem je vraćena funkcionalnost.

Sertifikati, diplome i priznanja

ISO sertifikat 9001:2015
ISO sertifikat 9001:2008
ISO sertifikat 9001:2000
Priznanje za nepovratni kanalizacioni ventil
Priznanje za ventil sa plovkom DN 1/2 "DO 4" PN 16
Povelja KGH
Medalja KGH
Povelja KGH

Reference

Ovo su samo neki od zadovoljnih klijenata sa kojima smo sarađivali i sa kojima još uvek sarađujemo.

Zanimljivosti


Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, ili želite dodatne informacije o našem proizvodnom programu, možete nas kontaktirati putem pošte, telefona, faxa ili e-maila.

Top