bm-art@mts.rs
(021) 881-158
(021) 883-856
Close Menu

O nama

Firma “BM-ART” iz Sremskih Karlovaca, Srbija, ul. Pinkijeva br. 13/a, osnovana je 1990. godine, prvo kao samostalna zanatska radnja (SZR) do 1996. godine, a od 1996. godine pa sve do danas kao društvo sa ograničenom odgovornošću (DOO). Počeci su bili u skromnoj radionici sa proizvodnjom ventila, klapni, mernih blendi, kotlovskih nivokaza i kotlovskih vodokaza, da bi tokom proteklih godina postepeno povećavali proizvodnju, obogaćivali asortiman, poboljšavali kvalitet i sopstvenim sredstvima i znanjem izgrađivali nov, savremeni poslovni prostor i nabavljali osnovna sredstva, odnosno konstantno poboljšavali kvalitet rada.

Naš program remonta industrijskih armatura zauzima sve značajnije mesto u našoj delatnosti, jer su naši kupci prepoznali izuzetno povoljnu mogućnost da za relativno mala sredstva remontom dođu do opreme koja je obnovljena i vraćena joj je nekadašnja funkcionalnost. Vrlo kvalitetno vršimo remont industrijske armature za paru, gas, vodu, naftne derivate, procesnu industriju i sl. i to od malih do najvećih veličina i pritiska od najmanjih do 450 bar-a.

Ono na čemu insistiramo jeste da kompletan remont obavljamo u prostorijama naše firme, jer jedino tako možemo garantovati ispravnost armature. Program remonta donosi uštede i do 60%, a remont se izvodi kvalitetno, u tim poslovima imamo dugogodišnje iskustvo i veoma zadovoljne kupce. Delovi ventila koji su u dobrom stanju se osvežavaju i ponovo ugrađuju, a delovi koji se ne mogu dalje koristiti zamenjuju se novim. Time se dobija proizvod za koji se ne može reći da je krpljenje, jer se radi o osveženom, obnovljenom proizvodu kojem je vraćena funkcionalnost.

Kao kruna naših dosadašnjih napora, od 2007 . godine sertifikovani smo za Sistem upravljanja kvalitetom po zahtevu standarda ISO 9001:2000.

Redovni smo učesnik Kongresa grejanja i hlađenja u organizaciji Saveza mašinskih i ele ktrotehničkih inženjera i tehničara Srbije (SMEITS) iz Beograda od 1993. godine. Od 1995. godine redovno izlažemo na beogradskom Međunarodnom sajmu tehnike koji se svake godine održava u maju i sve ove godine na tom sajmu imamo sopstveni štand.

Sa našim proizvodima aktivno učestvujemo u obnovi rafinerija, toplana, termoelektrana i vodovoda u zemlji, a sa svojim proizvodima smo prisutni i u izgradnji novih proizvodnih pogona. Svoje proizvode i izvozimo, uglavnom u zemlje u okruženju. Naš aktuelni katalog je sada već samo deo našeg proširenog proizvodnog programa koji se stalno dopunjuje novim proizvodima na zadovoljstvo naših kupaca i ponos nas koji u tome učestvujemo.

Sertifikati, diplome i priznanja

ISO sertifikat 9001:2015
ISO sertifikat 9001:2008
ISO sertifikat 9001:2000
Priznanje za nepovratni kanalizacioni ventil
Priznanje za ventil sa plovkom DN 1/2 "DO 4" PN 16
Povelja KGH
Medalja KGH
Povelja KGH

Reference

Ovo su samo neki od zadovoljnih klijenata sa kojima smo sarađivali i sa kojima još uvek sarađujemo.

Zanimljivosti


Kontakt

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, ili želite dodatne informacije o našem proizvodnom programu, možete nas kontaktirati putem pošte, telefona, faxa ili e-maila.

Top